Gezocht: secretaris

Foto door Sora Shimazaki via Pexels

Vlieghinder minder ! Wil je hieraan meewerken ?

Wij zoeken een nieuwe secretaris voor het bestuur, bestaande uit 3 personen. Een ‘spin-in-het-web’ die het leuk vindt er voor te zorgen dat we als OZV onze zaak administratief op orde hebben. Het takenpakket omvat het voorbereiden van de vergaderingen (eens per 6-8 weken) van het bestuur / contactgroep), het onderhouden van (mail-)contacten en meewerken aan publiciteit (zoals de redactie van persberichten). Verder gaat het om het beheer van de basisadministratie. Alles bij elkaar kost het secretariaat gemiddeld ongeveer 1a2 dagdelen per week. OZV heeft nu zo’n 1000 sympathisanten.

Belangstelling? Neem voor meer info contact op via vlieghindermail@gmail.com. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.

Dit vind je misschien ook leuk...