‘Silence Box’ van OZV ter verwelkoming van nieuwe burgemeester

Oegstgeest Zonder Vlieghinder introduceerde de ‘Silence Box’, een welkomstgeschenk voor belangrijke bestuurders, die te maken hebben met de regio Leiden en Bollenstreek. De doos heeft een zodanig formaat, dat er stukken over vlieghinder in bewaard kunnen worden. Bij aanbieding wordt de doos gevuld met iets dat betrekking heeft op vlieghinder.
De eerste ‘Silence Box’is ten deel gevallen aan Emile Jaensch, die op 15 februari 2016 werd geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester van Oegstgeest. Op de receptie werd de doos aangeboden door de bestuursleden Wim van den Berg en Evert Loos. Aan de binnenzijde van de deksel was de welkomsttekst van OZV aangebracht met o.a. website-adres van OZV. In de ‘Box’ zat een foto van één van de Triple Dutch Awards, die OZV jaarlijks toekent aan de grootste lawaaimakers in de lucht. In de doos worden lawaaimakers het zwijgen opgelegd. Emile Jaensch beloofde geleidelijk de box te vullen met nieuwe OZV attributen.
Hoe mooi zou het zijn als vliegtuigen een Silence Box aan boord zouden hebben, waarin hun geluid opgeborgen wordt.

 

DSC_0993DSC_0998

Dit vind je misschien ook leuk...