Brief aan minister en rondetafel Teylingen halen de krant

Begin oktober haalde OZV samen met andere bewonersgroepen het nieuws met een brief die zij aan minister Harbers stuurden over zijn voorgenomen krimpplannen voor Schiphol. Ze waarschuwden daarin dat onze regio waarschijnlijk niets gaat merken van deze krimp en mogelijk zelfs nadelige effecten ervan kan verwachten.

Eind november was het opnieuw raak naar aanleiding van een rondetafelgesprek dat de gemeenteraad van Teylingen organiseerde over hetzelfde onderwerp. Het artikel had ook uitstraling naar Leiden, waarop 1 december een van de Leidse gemeenteraadsleden ermee zwaaide in een debat over de vraag of de regio Holland-Rijnland, een samenwerkingsverband van gemeenten in onze regio, zich moest gaan inzetten voor nog minder vluchten op Schiphol.

Dit vind je misschien ook leuk...