Omwonenden en milieuorganisaties tegen Kamerleden: KLM rekent zich rijk.

OZV met andere bewonersorganisaties en milieuorganisaties bij de Tweede Kamer met het manifest

OZV heeft vandaag, samen met acht andere bewonersorganisatie en de Milieu Federaties voor Noord- en Zuid-Holland een manifest aangeboden aan de leden van de vaste Kamercommissie voor de Luchtvaart. In dat manifest waarschuwen zij de Kamerleden voor de rooskleurige situatie die KLM afschildert in zijn plannen om de overlast rondom Schiphol terug te dringen. KLM verwacht te veel van vlootvernieuwing. ILT waarschuwde daar gisteren nog voor. En KLM rekent zich rijk door het effect van individuele maatregelen om het aantal gehinderden terug te dringen eenvoudig bij elkaar op te tellen, terwijl dat in de praktijk niet zomaar kan.

Dit vind je misschien ook leuk...